Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Варненският свободен университет ще си партнира с аудио-визуалната индустрия

След тридневното си участие като лектор в магистърската програма „Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство“ собственикът и изпълнителен директор на „ДРИЙМ ТИЙМ ПРАДАКШЪНС“ Евтим Милошев проведе работна среща с ръководството на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

 

 

Той получи благодарствено писмо и свидетелство за направеното от него  дарение – две стипендии за обучение в магистърската програма, лично от президента на ВСУ „Черноризец Храбър“ проф. д.ик.н. Анна Недялкова.

 

 

Ръководството на Варненския свободен университет изрази своята и на студентите  благодарност  към Евтим Милошев. Споделените от Вас опит и бизнес практики на една от най-успешните продуцентски компании в България, дадоха на студентите възможност да придобият непосредствена представа за работата на реалния бизнес. Вашето умение да работите с младите хора и да провокирате тяхното креативно и иновативно мислене допринесе за създаването на интерес към професионално развитие в областта на креативните индустрии и аудио-визуалните продукции, както и предпоставки за  успешната им реализация, се казва в писмото.

 

 

В рамките на срещата се проведе своеобразна творческа дискусия, която открои реални възможности за нови форми на партньорство между Университета и представителите на аудио-визуалната индустрия.

 

Евтим Милошев коментира потребността на сектора от подготвени кадри и дефицита на специализирано обучени в тази област.

 

Президентът на Варненския свободен университет очерта множеството възможности, които частното висше училище предлага като гъвкави и модерни форми на обучение, възможности за сертифициране на знания и умения, придобити в практиката, опит в успешно реализирани студентски практики и стажове.

 

Амбицията на двете страни е да бъдат сред пионерите у нас в реализирането на реално партньорство на базата на дефинирани бизнес потребности и богат академичен потенциал.

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия