За ВСУ "Черноризец Храбър"

163-ма абсолвенти от Архитектурния факултет на Варненския свободен университет получиха дипломите си на тържествена церемония

Тържествената промоция на випуск 2013 от есенна държавна изпитна сесия на Архитектурния факултет се проведе на 23 май във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Гости на церемонията бяха инж. Христо Димитров – председател на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране във Варна и председател на браншовото настоятелство на професионално направление „Архитектура, строителство и геодезия” и комисар Тихомир Тотев – началник на областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

 

163-ма абсолвенти от бакалавърските и магистърските програми на факултета успешно завършиха своето обучение. Дипломи получиха 137 бакалаври от специалностите: „Архитектура“, „Строителство на сгради и съоръжения“, „Съдебно-експертен инженеринг“, „Пожарна безопасност и защита на населението“, „Пространствен дизайн“, „Интериорен дизайн“, „Моден дизайн“ и „Хореография“. 31 са дипломантите, постигнали отлични резултати по време на своето обучение.

 

Между завършилите 26 магистри от магистърските програми: „Строителни конструкции“, „Пътно строителство“, „Водоснабдяване и канализационни системи и съоръжения“, „Хореографска режисура на танцов спектакъл и артмениджмънт“ и „Хореографска режисура на съвременен танцов театър и артмениджмънт“, 15 завършват с отличен успех.

 

Отличниците на факултета получиха своите дипломи от проф.д-р Валери Стоянов – заместник-ректор по учебната дейност на Варненския свободен университет.

 

Благодарим на всички преподаватели от катедра "Изкуства". За всичко, което сте направили за нас! За всичко, което сме научили от Вас! За всичко, с което сте ни помогнали през годините!

 

Тук,където себе си градихме,

тук,където подкрепата открихме

тук,където истини за живота

много разкрихме..

 

И не са нужни дълги словоизлияния

достатъчни са нашите искрени признания

Благодарим на Вас за вярната опора

и затова,че ни направихте достойни хора!!!“, сподели пред колеги и преподаватели абсолвентът Станислав Тодоров.

 by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия