За ВСУ "Черноризец Храбър"

Ревю на студенти на Варненския свободен университет от специалност "Мода и мениджмънт в модата"

ОЧАКВАЙТЕ... Модно ревю в МОЛ Варна на 12 декември 2014 година в 18.30 часа.

 

 

Студенти от специалност "Мода и мениджмънт в модата" на Варненски свободен университет и тази година ще зарадват с интересните си идеи публиката в навечерието на Коледните и Новогодишни празници. Неочаквани трансформации и динамични форми. Свежи акценти и много настроение ще заредят с приятни емоции почитателите на модата във Варна на 12 декември в МОЛ Варна.

Студентите ще представят творчески проекти в три теми:T-shirt - трансформация 2+” , „Панталон +” и „Момичетата на Бонд”.

 

Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" е първият университет в България, който започва обучение по моден дизайн. Към тази творческа специалност, ориентирана към модната индустрия, традиционно има огромен интерес от талантливите млади хора, познаващи силата на модната провокация и търсещи възможности за бъдещо развитие.

В специалност "Мода и мениджмънт в модата" се подготвят специалисти с висше образование в областта на дизайна на облеклото и модата. Студентите се обучават да създават оригинални авторски колекции, съобразени с модните тенденции, производствените възможности и нуждите на пазара. Завършилите студенти се реализират в различни аспекти на модния бранш: художници-проектанти, мениджъри и експерти в различни направления на леката промишленост, без да се изключва техен самостоятелен творчески път на развитие.

Заповядайте на 12 декември 2014 година, 18.30 часа в централното фоайе на МОЛ Варна. Вижте най-новите творчески идеи на талантливите студенти!

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия