Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Катедра „Строителство на сгради и съоръжения“ ще проведе серия от майсторски класове, посветени на безопасността при земетресения и пожари

Серия от майсторски класове, посветени на безопасността при земетресения и пожари организира катедра „Строителство на сгради и съоръжения“. Първият от поредицата майсторски клас „Земетресенията не убиват хората, убиват ги сградите. Нека се научим да проектираме и строим безопасно“ с лектор доц.  д-р инж. Дария Михалева ще се проведе на 22 януари 2015 г. В него ще вземат участие ученици от Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Камен Петков“, гр. Пловдив. В рамките на месец януари майсторският клас ще се проведе и в професионалните гимназии по архитектура и строителство в градовете Пазарджик, Хасково, Стара Загора и Бургас.

 

 В програмата, посветена на 20-годишнината от създаването на специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ са включени и поредица от майсторски класове по пожарна безопасност на сградите с лектор доц. д-р инж. Милена Кичекова – ръководител на катедра „Строителство на сгради и съоръжения“. Участници в тях ще бъдат ученици от професионалните гимназии по строителство в цялата страна.

 

В програмата за отбелязване на 20-тата годишнина на специалността са включени още много срещи и съвместни проекти на ученици, студенти, преподаватели и представители на строителния бранш.

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия