Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Процедура за кандидатстване за студентска мобилност с цел обучение по програма „Еразъм+“ за учебната 2015/2016 г.

Уважаеми студенти,

 

Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“ обявява процедура за кандидатстване за студентска мобилност с цел обучение по програма „Еразъм+“. Всички студенти, които отговарят на критериите за допустимост на кандидатите и желаят да реализират обучение през втори семестър на учебната 2015/2016 година трябва да попълнят формуляр за кандидатстване на български език и на езика, на който ще се реализира мобилността и да го изпратят на следните е-мейли: erasmus@vfu.bgили varnafree@gmail.com и на място в отдел „Международна дейност и проекти“

Всички кандидати, подали формуляр за кандидатстване ще получат информация за за деня и часа за провеждането на процедурата за подбор на кандидатите по електронната поща. Класирането ще бъде обявено в интернет – страницата на ВСУ и ще бъде изпратено по електронната поща на всички кандидатствали студенти.

За допълнителна информация относно програма „Еразъм+“ може да се свържете с отдел "Международна дейност и проекти" (Координатор по програма „Еразъм+“ - Миглена Петкова, тел.: 052 359 523, e-mail: erasmus@vfu.bg; varnafree@gmail.com)

 

Краен срок за кандидатстване: 26 октомври 2015 г.

 

Необходими документи:

  • Формуляр за кандидатстване за студентска мобилност с цел обучение може да изтеглите от ТУК.
  • Презентацията от "Информационен ден по програма Еразъм+ " може да изтеглите от ТУК.
  • Критериите за допустимост и подбор на кандидати за участие в студентска мобилност с цел обучение може да изтеглите от ТУК.
  • Информация относно финансирането (Еразъм грант) по програма „Еразъм+“ за академичната 2015/2016 г. може да видите ТУК.
  • Списък на университетите-партньори може да видите ТУК.

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия