Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Две от възпитаничките на Варненския свободен университет са отличени с приз СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА 2015

Рекорден брой студенти кандидатстваха за приза "Студент на годината" на  IX-тото издание на събитието. Тазгодишното издание на конкурса се проведе под патронажа на Министъра на образованието и науката – проф. Тодор Танев.

Националният приз "Студент на годината" е учреден в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПССБ).

Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Възпитаничките на Варненския свободен университет Полина Иванова и Кристина Христова са сред най-успешните студенти в България.

 

 

Полина Иванова, студентка 5 курс, „Право“ във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" спечели националния приз на НПССБ и Министерството на образованието "СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА" 2015, за постижения в направление "ПРАВНИ НАУКИ".

  

 

КРИСТИНА ХРИСТОВА, студентка 2 курс, "Хореография – съвременен танцов театър" във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" спечели националния приз на НПССБ и Министерството на образованието "СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА" 2015, за постижения в направление "ИЗКУСТВА". Кристина е лауреат на Стипендиантската програма на Варненския свободен университет „Аз ще уча и ще успея в България 2014“.

Най-престижният конкурс за млади хора в България! - сподели във Фейсбук Кристина. - Тази награда за мен е голяма чест и признание! Благодаря на Националното представителство на студентските съвети за номинацията! Искрени благодарности на моите преподаватели от ВСУ „Черноризец Храбър” за знанията и възможностите, които ми дават! Благодаря на приятелите, на моите родители, които много обичам! Ще уча и щеуспея в България, защото това е моята Родина!”.

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия