Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Ученици от Професионалната техническа гимназия във Варна участваха в инициативата „Дни на отворените врати“ във Варненския свободен университет

Ученици от Професионалната техническа гимназия във Варна участваха в инициативата „Дни на отворените врати“ във Варненския свободен университет. Повече от 150 ученици от 11-ти и 12-ти клас на Професионалната техническа гимназия във Варна посетиха Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

 

  

 

Бъдещите кандидат-студенти разгледаха Дигитално-библиотечния университетски комплекс, секторите „Студенти“, „Кандидатстудентски прием“ и „Дипломиране и сертифициране“ на фронт-офиса на ВСУ, Източния парк, Руския център, университетския „Еразъм“-офис и Учебно-спортния комплекс. Те се срещнаха с представители на ректорското ръководство, преподаватели и студенти на Варненския свободен университет.

 

 

 

Пред учениците бяха представени възможностите за продължаване на образованието, като специално внимание бе отделено на новите българо-норвежки програми на Варненския свободен университет, реализирани в партньорство с най-големия университет в Норвегия - BI Norwegian Business School. Акцент в презентациите бяха бакалавърските програми в областта на информатиката, икономиката, строителството на сгради и съоръжения, архитектурата, дизайна и изкуствата.

 

 

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия