Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Ученици от Професионалната гимназия по туризъм във Варна участваха в инициативата „Дни на отворените врати“ във Варненския свободен университет

Ученици от Професионалната гимназия по туризъм във Варна участваха в инициативата „Дни на отворените врати“ във Варненския свободен университет. Повече от 80 ученици от 11-ти и 12-ти клас на Професионалната гимназия по туризъм във Варна посетиха Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

 

 

 

 

 

Бъдещите кандидат-студенти разгледаха Дигитално-библиотечния университетски комплекс, секторите „Студенти“, „Кандидатстудентски прием“ и „Дипломиране и сертифициране“ на фронт-офиса на ВСУ, Източния парк, Руския център, университетския „Еразъм“-офис и Учебно-спортния комплекс. Те се срещнаха с представители на двете катедри на факултет „Международна икономика и администрация“ – „Администрация, управление и политически науки“ и „Информатика и икономика“.

 

 

Пред учениците бяха представени възможностите за продължаване на образованието, като специално внимание беше отделено на новите българо-норвежки програми на Варненския свободен университет, реализирани в партньорство с най-големия университет в Норвегия - BI Norwegian Business School.

 

  

Акцент бяха бакалавърските програми в областта на администрацията, управлението,  политическите науки, икономиката и информатиката, представени от доц. д-р Велислава Николаева – преподавател от факултет МИА.

 

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия