Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Изнесеният център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием записа първите кандидати за обучение във Варненския свободен университет

 

В деня на своето откриване Изнесеният център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием на Варненския свободен университет посрещна първите кандидат-студенти. Един от тях - Марино Лачев от Тетевен избра специалност „Психология“, защото работата с хора му е интересна и смята, че именно обучението във Варненския свободен университет ще му помогне да бъде успешен професионалист.

 

 

Центърът, който се намира на ул. „Асен Златаров“ 6 във Варна, отвори врати на 7 юни. В него всеки кандидат-студент може да получи пълна информация за предлаганите от университета специалности, включените в обучението практики и стажове, възможностите за кариерно развитие и условията за прием. В центъра се приемат документи за кандидатстване и записване във всички бакалавърски, магистърски и докторски програми, които университетът предлага за учебната 2017/2018 година.

 

 

Водещо в нашата работа е да бъдем максимално полезни на кандидат-студентите и да ги консултираме в целия процес – от избора на специалност и кандидатстването до успешното завършване, коментира заместник-ректорът по учебната дейност на ВСУ „Черноризец Храбър“ проф. д-р Валери Стоянов.

 

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия