Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Зрелостниците от Професионалната гимназия по строителство получиха дипломите си на тържествена церемония във Варненския свободен университет

 

Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ бе домакин на тържественото връчване на дипломите на зрелостниците от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия  „Васил Левски“.

 

 

На сцената в Източния парк на ВСУ „Черноризец Храбър“ се проведе тържествената церемония по връчване на дипломите. Специални гости на събитието бяха преподаватели и студенти от Варненския свободен университет  - възпитаници на професионалната гимназия.

 

 

Отличниците на випуска получиха своите дипломи от ръководителя на катедра „Строителство на сгради и съоръжения“ към Архитектурния факултет на ВСУ „Черноризец Храбър“, доц. д-р Милена Кичекова.

 

 

Със специални грамоти „Златна мистрия“ за високи постижения в зидарската работа бяха отличени Юсуф Мустафа Юсуф и Хасан Халил Хасан - победители в националното състезание „Млад строител 2017“.

Отличничката на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия  „Васил Левски“ - Десислава Милушева е един от лауреатите на стипендиантската програма „Аз ще уча и ще успея в България“. През учебната 2017/2018 г. Десислава ще продължи образованието си като стипендиантка на Варненския свободен университет в специалност „Архитектура“.

 

 

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия