Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Програма на престижния университет Станфорд, Калифорния ще си партнира с ВСУ „Черноризец Храбър” в обучението по иновации на талантливи студенти

 

Представяне на програмата, възможностите и условията за участие  -

 8 май, 10,45 ч., УСК 3

от ръководителите на Програмата HumeraFasihuddin и LeticiaBritosCavagnaro

 

 

Талантливи български студенти с лидерски умения, креативност и предприемачески дух вече имат възможност да получат още знания и сертификат от един от най-престижните университети в света – Станфорд, Калифорния. Висшето училище е лидер в иновациите и новите технологии. Оттам тръгват кариерите на хора като Илон Мъск (Tesla), Мариса Майер (Yahoo), Рийд Хейстингс (Netflix), Евън Шпигел (Snapchat) и много други. Програмата ще бъде финансирана от фондация Български център по предприемачествои от Google. Таксата за обучението е 4000 долара на студент и ще се поеме от фондация Български център по предприемачество.

Програмата UIF (UniversityInnovationFellows)е престижен курс по предприемачество, креативност и иновации на Университета Станфорд, Калифорния. Представлява интензивно обучение, което трае 6 седмици и завършва с изпит, а студентите получават сертификат. Провежда се онлайн, като най-успешните участници ще бъдат поканени на едноседмична среща в Станфордския университет, за да обменят опит и да получат допълнителни насоки от водещи ментори. Програмата UIF е в партньорство с HassoPlattnerInstituteofDesign, Станфорд и се финансира от американската правителствена агенция „Национална фондация за наука“ (NationalScienceFoundation). Целта е студентите да получат допълнителни умения, за да бъдат лидери и успешни предприемачи на бъдещето.

Очакваме ви на 8 май, 10,45 ч. В УСК3!

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия