За ВСУ "Черноризец Храбър"

Студенти от магистърски програми на ВСУ помагат за кандидатурата на Варна за културна столица през 2019 г.


Директорът на Театрално-музикален продуцентски център (ТМПЦ ) – Варна, и председател на Комисията за култура и духовно развитие във варненския Общински съвет Даниела Димова гостува на студенти от магистърските програмиМаркетинг и връзки с обществеността в образованието, науката и културата“, „Реклама и връзки с обществеността в управлението на бизнеса“ и „Моден стайлинг“ на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Доц. д-р Георги Калагларски, ръководител на магистърските програми, представи ръководителят на културната институция и на общинската комисия.

Три акцента бяха в основата на лекцията на г-жа Даниела Димова. Тя разказа за  развитието на ТМПЦ – Варна, както и за приоритетите в културната програма на общината и действията на общинското ръководство в лицето на кмета Иван Портних и на Общинския съвет за кандидатурата на Варна за европейска столица на културата през 2019 г.

По време на срещата студентите слушаха сафаратски песни от албума на именитата оперна певица Даниела Димова. Тя отговори и на редица въпроси, свързани с кандидатурата на Варна за културна столица. Студенти изявиха желание да се включат като доброволци в проявите, съпътстващи кандидатурата на Варна. „Ако варненци приемат като своя лична кауза кандидатурата на града за европейска столица на културата през 2019 г. Варна ще спечели изключитално много. Печеливши ще са и близките до нас градове“ – заяви в края на срещата г-жа Д. Димова.by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия