Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Студентската научна сесия на Варненския свободен университет събра 99 студенти от 10 университета

Студентската научна сесия „Младеж, наука, съвременност“, организирана от Студентския съвет на ВСУ "Черноризец Храбър" се проведе на 1 декември. Събитието се провежда за втора поредна година, в него взеха участие 99 студенти от 10 висши училища.

 

 

 

На официалното откриване на сесията присъстваха Президентът на ВСУ "Черноризец Храбър" проф. д.ик.н. Анна Недялкова и заместник-ректорът по научно-изследователската дейност проф. д-р Павел Павлов.

 

 

В приветствените си думи към участниците проф. Недялкова говори за развитието на студентската общност и значението на придобитите знания, умения и креативност, както и за новата посока, която заявява Студентският съвет на ВСУ „Черноризец Храбър“, като утвърждава своето важно място и роля в живота на университета. Нека да не ви напуска самочувствието, че можете повече и вие ще градите утрешния ден, каза още проф. Недялкова.

 

 

Направеното от Вас заслужава почит, уважение и подкрепа, категоричен бе заместник-ректорът проф. Павлов.

 

 

След тържественото откриване на форума студентите имаха възможност да видят изложбата на Христо Русев, тематично озаглавена "Младежта в действие".  60-те фотографии под формата на мултимедия бяха истински вдъхновяващо начало на студентската научна сесия.

 

 

Работата на форума продължи в 3 секции и 7 тематични направления. 

 

 

 

Студентската научна сесия "Младеж, наука, съвременност" приключи с награждаване на отличилите се участници и раздаване на сертификати за участие в научния форум.

 

 

 
by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия