България, 9007, Варна, к.к. Чайка
+359 052 355 106 | info@vfu.bg

Годишно Модно ревю на студентите от специалностите „Моден дизайн” и „Мода и мениджмънт в модата”

30 Май 2018

 

Не пропускайте годишното модно ревю на младите дизайнери от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Традиционно и дори емблематично е това модно шоу, което се провежда ежегодно във Варна повече от двадесет години. Едно уникално светско събитие зареждащо публиката всяка година с цвят от емоции и провокативен дух. Преподавателите от специалностите „Моден дизайн” и „Мода и мениджмънт в модата” на ВСУ„Черноризец Храбър” обучават млади и талантливи хора, които мечтаят за професионална реализация в областта на модата, модния дизайн, производството и търговията с облекла, вече 23 години. Те и техните студенти Ви канят на своя пореден моден спектакъл на 6 юни 2018 г. от 19.00 часа в „Клуб 21” - централно фоайе на бул. „8 Приморски полк” 115.

В ревюто ще бъде представен третият етап - цялостната визия от изследователски творчески проект "Минимум - Максимум".

 

 

Този проект бе разработен в творческата лаборатория по моден дизайн на Варненски свободен университет в навечерието на 2018 година. Публиката във Варна, изкушена от модата ще види реализирани още няколко творчески проекта осъществени от младите дизайнери на ВСУ – „Мъжки вратовръзки - интерпретации”, „Асоциации” и „Експеримент в бяло”.

На ревюто ще бъдат показани повече от шестдесет авторски модела създадени от студентите от специалностите „Моден дизайн” и „Мода и мениджмънт в модата” на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”.

Заповядайте, подарете си една неповторима среща с творческата енергия на младите модни дизайнери. Елате във Варна на 6 юни 2018 г. от 19.00 часа в „Клуб 21” - централно фоайе на бул. „8 Приморски полк” 115.

 

Уважаеми колеги и партньори на Варненския свободен университет, във връзка с новия регламент за защита на личните данни (GDPR – General Data Protection Regulation), влязъл в сила от 25 май, Ви информираме, че по време на събитията ще бъде направено фото и видео заснемане.