гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
+359 052 355 106 | info@vfu.bg

На 27 ноември Варненският свободен университет ще бъде домакин на кастинг за водещи, актьори, сценаристи и организатори на Студентската телевизия

31 Октомври 2018

„ГОДИНАТА, В КОЯТО СТАНА ИЗВЕСТЕН“
Кампания САМО за студенти!!!

 
„Годината, в която станах известен“ е кампания, която иска да даде на студентите повод за страст в годините на висшето им образование. Страстта да започнат да реализират себе си сега, а не да чакат завършването на следването си.
Кампанията има уникалната цел чрез серия от кастинги във висшите училища да отсее най-будните и мотивирани млади хора и да състави от тях цялостен екип за единствена по рода си Студентска телевизия.

През 2018 година някои от студентите на България ще тръгнат по пътя на известността – като телевизионни лица, като автори на предавания и като млади хора с талант, който заслужава да бъде показан. Телевизията си поставя дръзката цел да превърне студентите от консуматори в създатели на автентично медийно съдържание.
Отличителни белези на медията ще бъдат най-характерните белези на младостта:
- Дързост
- Идеализъм
- Свобода

Проектът се ражда в най-точното време – страната ни заема притеснителното 111 място в класацията на „Репортери без граници“ за медийна свобода, а за сравнение – само преди 12 години България е била номер 36. Ако има удачен момент за действие – той е сега!
Време е да обърнем тенденцията!
Време е да се роди една нова, млада и смела медия, която показва живота през очите на младите българи! Тези, на които се пада задачата да си представят утрешна България! И нека да ни я покажат – първо по телевизията, а след това и на живо!
Нека да направим 2018 известна като годината, в която се обединихме, за да направим нещо добро заедно!


Явете се на национален кастинг за водещи, актьори, сценаристи и организатори на най-младата медия на България - Студентската телевизия – 27 ноември, Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“.
Ще бъде вълнуващо – като в сесия!
Запишете се на кастинг до 25.11.2018г. на e-mail: staniizvesten@gmail.com
Изпрати до 25 ноември 2018г. (включително): 
Своя актуална снимка(и)
Снимка на първа страница от студентската си книжка
Кратка биография с твои контакти
В Subject/Тема на имейл-а задължително се вписва името на университета, в който учиш.
 
ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА СТУДЕНТИ:
СТАНИ ИЗВЕСТЕН... КАТО ТЕЛЕВИЗОНЕН ВОДЕЩ!
СТАНИ ИЗВЕСТЕН... КАТО СЦЕНАРИСТ!
СТАНИ ИЗВЕСТЕН... ЛИЦЕ НА ТВ СЕРИАЛ ИЛИ РИАЛИТИ!
СТАНИ ИЗВЕСТЕН... КАТО ВАЖНИЯ ЧОВЕК „ЗАД КАДЪР“!