гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
+359 052 355 106 | info@vfu.bg

Предаването "Coolt" на bTV с репортаж от ревюто "La Mer" на студентите от "Моден дизайн"

11 Юни 2019

Модното ревю "La Mer" на студентите на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" от специалност "Моден дизайн" беше отразено от лайфстайл предаването "Култ" на bTV!

Репортажът от събитието може да гледате на:
https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/studenti-ot-varnenskija-svoboden-universitet-sazdadoha-kolekcija-vdahnovena-ot-moreto.html?fbclid=IwAR2cacaWO8ky2biq5lcKm1iZp5y9Lr8rfjAnswsxfw8c0eT3JGIrDqIk6gk

Най-популярните модни списания и платформи също разказаха за талантливите студенти на Варненския свободен университет.
"
La Mer... Райе, море и мода" Студенти от Варненски свободен университет представиха концептуална модна колекция "La Mer" на фона на града и морето, коментира Тереза Восканян - водещ моден блогър и журналист в списание № 1 в света на модата "ELLE":
http://www.elle.bg/defileta/la-mer-raie-more-i-moda.html

"Френски шик и моряшко райе завладяха морската ни столица. Круизната колекция на студентите от IV курс по Mода и мениджмънт в модата беше и част от събитето ''7 дни изкуство и дизайн'' към ВСУ “Черноризец Храбър”.", написа най-четеният дамски лайфстайл портал LadyZone.bg.
https://ladyzone.bg/gallery/moda/frenski-shik-i-morjashko-raje-zavladjaha-morskata-ni-stolica.html?fbclid=IwAR2QJZx_gmcPQWCn6xOLLHp_4iwJQgUGIrzbGuStDnu5dRPo9ehCMtDV_qc

Автор на идеята и концепцията на ревюто е Станимира Янакиева - моден стилист и преподавател във Варненския свободен университет.

ℹ️ Информация за приема в специалност "Моден дизайн" може да намерите тук
⏩ http://ksp.vfu.bg/bakalavar/spetsialnosti/21