гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
+359 052 355 106 | info@vfu.bg

Предприемачът от САЩ Майкъл Марвин пред „Труд“: Имате блестящи млади хора, насърчавайте ги!

15 Май 2019

"Имате блестящи млади хора, насърчавайте ги!", каза топ предприемачът от САЩ Майкъл Марвин пред вестник "Труд" (бр. № 112, 15 май 2019, с. 12-13.) Майкъл Марвин е лектор в Магистърската програма "Предприемачество" на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" и Българския център по предприемачество.

Програмата пренасе в България най-добрите практики на лектори от Силициевата долина, както и богатия опит на световно известни предприемачи, постигнали впечатляващи резултати. Лекторите в нея са световно известни и успели предприемачи. Създател на програмата е Лари Бийл – финансов консултант и инвестиционен мениджър, основател на фондация „InterCulture".

Лари Бийл ще е специален гост на церемонията по връчване на дипломите на студентите от факултет „Международна икономика и администрация" на ВСУ „Черноризец Храбър", която ще се проведе на 17 май от 14.00 ч. в университета. По-късно същия ден той ще се срещне с водещи представители на бизнеса от региона по темата „Менторството – малка инвестиция, голяма възвръщаемост".

Още за Магистърската програма "Предприемачество" вижте тук ⏩ http://entr.vfu.bg/

Пълният текст на интервюто във в. "Труд" може да прочетете тук