гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
+359 052 355 106 | info@vfu.bg

Трета годишна награда за Варненския свободен университет

02 Декември 2019За трета поредна година ВСУ "Черноризец Храбър" е отличен от читателите на бордното издание "Offline". В годишната анкета аудиторията на списанието определи Варненския свободен университет като любима марка в категорията "Култура и образование" за 2019 г.

Днес отличието бе връчено на президента на университета доц. д-р Красимир Недялков от изпълнителния директор на "Оffline" Росен Иванов.

През 2018 г. Варненският свободен университет бе обявен от читателите на сп. "Offline" за най-престижен университет в България, а доц. Недялков получи приза в категорията "Мениджър на годината".

Списанието се радва на висок тираж и над 170 000 читатели в цялата страна. "Offline" е единственото българско бордно списание по земя на националния пътнически автобусен превозвач "Етап-Адресс". То е без аналог на българския медиен пазар, предлагайки полезна информация по актуални теми, свързани с бизнеса, културата, образованието, здравето и др. В последния си брой списанието информира за водещите магистърски програми на Варненския свободен университет.

Интервю с доц. д-р Красимир Недялков на страниците на сп. "Offline" ►