България, 9007, Варна, к.к. Чайка
+359 052 355 106 | info@vfu.bg

Новини

Бакалаври от Кюстендил получиха дипломите си на тържествена промоция

13/06/2018

54 студенти получиха дипломите си на тържествена промоция в Кюстендил. Бакалаврите се обучават в рамките на партньорска програма на ВСУ „Черноризец Храбър“ с Международния център за славянска просвета" (МЦСП).

Виж повече

5000 ваучера за студенти на възраст между 16 и 23 години, които ще имат възможност да посетят безплатно проекта Webit.X

08/06/2018

Ръководството и Студентският съвет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ в партньорство с Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) и Съвета на ректорите откриват процедура по предоставяне на 5000 ваучера за студенти на възраст между 16 и 23 години, които ще имат възможност да посетят безплатно проекта Webit.X.

Виж повече

Екзотика и нестандартни решения видяха зрителите на годишното модно ревю на студентите от Варненския свободен университет

08/06/2018

Повече от шестдесет авторски модела, създадени от студентите от специалностите „Моден дизайн” и „Мода и мениджмънт в модата” на Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” бяха представени в рамките на годишното модно ревю.

Виж повече

Президентът на Варненския свободен университет проф. д.ик.н. Анна Недялкова и Областният управител на Смолянска област Недялко Славов връчиха дипломите на абсолвентите - отличници на Випуск 2017 на Филиал-Смолян на ВСУ „Черноризец Храбър”

04/06/2018

Президентът на Варненския свободен университет проф. д.ик.н. Анна Недялкова пожела на абсолвентите да видят себе си като добри и стойностни хора, никой да не може да спре устрема им към свобода, но да знаят, че най-силното оръжие са знанието, иновациите и предприемачеството.

Виж повече

Варненският свободен университет стартира магистърска програма по предприемачество с ментори от Силициевата долина

01/06/2018

Тристранно споразумение за разбирателство и сътрудничество бе подписано между Варненския свободен университет "Черноризец Храбър“, Фондация "Български център по предприемачество“ и Фондация "ИнтерКултура“ на американския финансов консултант и инвестиционен мениджър Лари Бийл.

Виж повече

Годишно Модно ревю на студентите от специалностите „Моден дизайн” и „Мода и мениджмънт в модата”

30/05/2018

Не пропускайте годишното модно ревю на младите дизайнери от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

Виж повече

Меморандум за партньорство с фондацията на американския финансов консултант и инвестиционен мениджър Лари Бийл подписва Варненският свободен университет

29/05/2018

Тристранно споразумение за разбирателство и сътрудничество ще бъде подписано между Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, Фондация „Български център по предприемачество“ и Фондация „ИнтерКултура“ на американския финансов консултант и инвестиционен мениджър Лари Бийл.

Виж повече

Нов проект на студентите от магистърска програма „Управление на културния туризъм“

29/05/2018

"Казанлък - столица на културния туризъм в Южна България". С този проект се ангажираха студентите от магистърска програма "Управление на културния туризъм" във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" по време на свое гостуване в колоритния български град.

Виж повече

В навечерието на 24 май академичното ръководство на Варненския свободен университет подари „Шедьоври на класическия руски романс“

28/05/2018

Празничният концерт „Шедьоври на класическия руски романс“ събра преподаватели, студенти и служители на Варненския свободен университет в навечерието на 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянската писменост.

Виж повече