В период от 3 месеца (от 1.08.2018), тече процес на технологична имплементация на новия сайт. Старата версия е достъпна на адрес: old.vfu.bg
+359 052 355 106 | info@vfu.bg

Новини

5000 ваучера за студенти на възраст между 16 и 23 години, които ще имат възможност да посетят безплатно проекта Webit.X

08/06/2018

Ръководството и Студентският съвет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ в партньорство с Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) и Съвета на ректорите откриват процедура по предоставяне на 5000 ваучера за студенти на възраст между 16 и 23 години, които ще имат възможност да посетят безплатно проекта Webit.X.

Виж повече

Екзотика и нестандартни решения видяха зрителите на годишното модно ревю на студентите от Варненския свободен университет

08/06/2018

Повече от шестдесет авторски модела, създадени от студентите от специалностите „Моден дизайн” и „Мода и мениджмънт в модата” на Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” бяха представени в рамките на годишното модно ревю.

Виж повече

Президентът на Варненския свободен университет проф. д.ик.н. Анна Недялкова и Областният управител на Смолянска област Недялко Славов връчиха дипломите на абсолвентите - отличници на Випуск 2017 на Филиал-Смолян на ВСУ „Черноризец Храбър”

04/06/2018

Президентът на Варненския свободен университет проф. д.ик.н. Анна Недялкова пожела на абсолвентите да видят себе си като добри и стойностни хора, никой да не може да спре устрема им към свобода, но да знаят, че най-силното оръжие са знанието, иновациите и предприемачеството.

Виж повече

Варненският свободен университет стартира магистърска програма по предприемачество с ментори от Силициевата долина

01/06/2018

Тристранно споразумение за разбирателство и сътрудничество бе подписано между Варненския свободен университет "Черноризец Храбър“, Фондация "Български център по предприемачество“ и Фондация "ИнтерКултура“ на американския финансов консултант и инвестиционен мениджър Лари Бийл.

Виж повече

Годишно Модно ревю на студентите от специалностите „Моден дизайн” и „Мода и мениджмънт в модата”

30/05/2018

Не пропускайте годишното модно ревю на младите дизайнери от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

Виж повече

Меморандум за партньорство с фондацията на американския финансов консултант и инвестиционен мениджър Лари Бийл подписва Варненският свободен университет

29/05/2018

Тристранно споразумение за разбирателство и сътрудничество ще бъде подписано между Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, Фондация „Български център по предприемачество“ и Фондация „ИнтерКултура“ на американския финансов консултант и инвестиционен мениджър Лари Бийл.

Виж повече

Нов проект на студентите от магистърска програма „Управление на културния туризъм“

29/05/2018

"Казанлък - столица на културния туризъм в Южна България". С този проект се ангажираха студентите от магистърска програма "Управление на културния туризъм" във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" по време на свое гостуване в колоритния български град.

Виж повече

В навечерието на 24 май академичното ръководство на Варненския свободен университет подари „Шедьоври на класическия руски романс“

28/05/2018

Празничният концерт „Шедьоври на класическия руски романс“ събра преподаватели, студенти и служители на Варненския свободен университет в навечерието на 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянската писменост.

Виж повече

Възпитаници на Варненския свободен университет спечелиха надпреварата в юбилейното издание на Startup Weekend Varna

28/05/2018

Над 120 предприемачи участваха в юбилейното издание на Startup Weekend Varna, което се проведе на 26-ти и 27-ми май в Техническия университет.

Виж повече
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8