България, 9007, Варна, к.к. Чайка
+359 052 355 106 | info@vfu.bg

Новини

Варненският свободен университет ще участва със собствен щанд в юбилейното десето издание на Webit.Festival Europe

20/06/2018

Юбилейното десето издание на Webit.Festival Europe ще бъде по-влиятелно и мащабно от всякога. В него ще се включат политици, евро-комисари, президенти и лидери на най-големите и иновативни компании в света, стотици инвеститори и хиляди предприемачи.

Виж повече

Изнесеният център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием записа първите кандидати за обучение във Варненския свободен университет

20/06/2018

Изнесеният център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием отвори врати на 18 юни. В центъра, който се намира на ул. „Асен Златаров“ 6 във Варна всеки кандидат-студент може да получи пълна информация за предлаганите от университета специалности, включените в обучението практики и стажове, възможностите за кариерно развитие и условията за прием.

Виж повече

Изнесен център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием

13/06/2018

За удобство на кандидат-студентите и тази година, по време на активния кандидатстудентски прием Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ разкрива изнесен център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием в центъра на града.

Виж повече

Бакалаври от Кюстендил получиха дипломите си на тържествена промоция

13/06/2018

54 студенти получиха дипломите си на тържествена промоция в Кюстендил. Бакалаврите се обучават в рамките на партньорска програма на ВСУ „Черноризец Храбър“ с Международния център за славянска просвета" (МЦСП).

Виж повече

5000 ваучера за студенти на възраст между 16 и 23 години, които ще имат възможност да посетят безплатно проекта Webit.X

08/06/2018

Ръководството и Студентският съвет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ в партньорство с Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) и Съвета на ректорите откриват процедура по предоставяне на 5000 ваучера за студенти на възраст между 16 и 23 години, които ще имат възможност да посетят безплатно проекта Webit.X.

Виж повече

Екзотика и нестандартни решения видяха зрителите на годишното модно ревю на студентите от Варненския свободен университет

08/06/2018

Повече от шестдесет авторски модела, създадени от студентите от специалностите „Моден дизайн” и „Мода и мениджмънт в модата” на Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” бяха представени в рамките на годишното модно ревю.

Виж повече

Президентът на Варненския свободен университет проф. д.ик.н. Анна Недялкова и Областният управител на Смолянска област Недялко Славов връчиха дипломите на абсолвентите - отличници на Випуск 2017 на Филиал-Смолян на ВСУ „Черноризец Храбър”

04/06/2018

Президентът на Варненския свободен университет проф. д.ик.н. Анна Недялкова пожела на абсолвентите да видят себе си като добри и стойностни хора, никой да не може да спре устрема им към свобода, но да знаят, че най-силното оръжие са знанието, иновациите и предприемачеството.

Виж повече

Варненският свободен университет стартира магистърска програма по предприемачество с ментори от Силициевата долина

01/06/2018

Тристранно споразумение за разбирателство и сътрудничество бе подписано между Варненския свободен университет "Черноризец Храбър“, Фондация "Български център по предприемачество“ и Фондация "ИнтерКултура“ на американския финансов консултант и инвестиционен мениджър Лари Бийл.

Виж повече

Годишно Модно ревю на студентите от специалностите „Моден дизайн” и „Мода и мениджмънт в модата”

30/05/2018

Не пропускайте годишното модно ревю на младите дизайнери от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

Виж повече