В период от 3 месеца (от 1.08.2018), тече процес на технологична имплементация на новия сайт. Старата версия е достъпна на адрес: old.vfu.bg
+359 052 355 106 | info@vfu.bg

Новини

Магистърската програма „Управление на културния туризъм“ беше представена в рамките на международното изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново

27/04/2018

Представяне на магистърската програма „Управление на културния туризъм“ направи нейният ръководител доц.д-р Георги Калагларски на международното изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново. Специализираният международен форум за популяризиране на културния туризъм и неговото значение за България като туристическа дестинация се проведе от 19 до 21 април т.г.

Виж повече

Научен форум - 140 години Сан Стефано и Берлин - история и съвременност

27/04/2018

Научният форумът „140 години Сан Стефано и Берлин - история и съвременност“, организиран от Студентския съвет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ се проведе в два последователни дни – 26 и 27 април. В първия ден участниците коментираха теми и се запознаха със студентски разработки в областта на международните отношения, историята и политиката, а вторият ден бе посветен на правото и сигурността.

Виж повече

Ясни са носителите на стипендиите за обучение в магистърската програма „Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство“

27/04/2018

Габриела Неделчева и Румен Иванов са отличените в конкурса за стипендии за обучение в магистърската програма „Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство“.

Виж повече

Програма на престижния университет Станфорд, Калифорния ще си партнира с ВСУ „Черноризец Храбър” в обучението по иновации на талантливи студенти

26/04/2018

Талантливи български студенти с лидерски умения, креативност и предприемачески дух вече имат възможност да получат още знания и сертификат от един от най-престижните университети в света – Станфорд, Калифорния.

Виж повече

КРЪГЛА МАСА ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД КИБЕРСИГУРНОСТТА - СМОЛЯН

25/04/2018

Фондация „Родопски ценности” съвместно с ВСУ ”Черноризец Храбър”, Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ и Института за перспективни изследвания за отбрана, организира във Филиала на ВСУ ”Черноризец Храбър” в гр. Смолян, кръгла маса на тема „Предизвикателствата пред киберсигурността. Сигурността на младите в интернет”, която се състоя на 21.04.2018г.

Виж повече

При огромен интерес премина Денят на кариерата 2018 във Варненския свободен университет

25/04/2018

Повече от 30 фирми и организации се включиха в Деня на кариерата 2018, организиран от Студентския съвет и Кариерния център на Варненски свободен университет. Събитието се проведе с подкрепата на Дирекция „Образование и младежки дейности“ на Община Варна и в партньорство с Job Tiger.

Виж повече

МАРАТОН НА ЧЕТЯЩИТЕ ХОРА

24/04/2018

За осма поредна година във Варненския свободен университет се проведе Ден на четенето. Събитието е организирано от Департамент „Чуждоезиково обучение”, Университетската библиотека и Руския център но ВСУ „Черноризец Храбър“ по повод 23 април – Световния ден на книгата и авторското право.

Виж повече

Наситена със събития седмица предстои във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“

23/04/2018

Ден на кариерата, научен форум и грандиозен концерт-спектакъл, посветен на 20-годишнината на Академичния танцов театър предстоят в периода 25 - 28 април.

Виж повече

Представителна група на Варненския свободен университет участва в тържествата по отбелязването на 142-та годишнина от Априлското въстание

20/04/2018

142-та годишнина от избухването на Априлското въстание беше отбелязана днес пред паметника на Георги Бенковски в Морската градина на Варна.

Виж повече
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9