гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
Прием: +359 52 355 106

Екипът на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" бе във Враца

15 Февруари 2024Екипът на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" бе във Враца, където се срещна с абитуриетните, желаещи да се запознаят с университетските програми, възможностите за обучение и развитие и сроковете за кандидатстване. Информационната среща между завършващите зрелостници и представителите на университети, се проведе в Регионално управление на образованието – Враца.

Дванадесетокластниците получиха разяснение за формите на обучение, специалностите и начините на кандидатстване.

В срещата взе участие и изпълнителният директор на Индустриална стопанска камара – Враца, Десислава Димитрова, която сподели, че в офиса на Камарата зрелостниците могат да подават документи за прием във Варненския свободен университет. Офисът на организацията се намира на ул. Полковник Кетхудов 2, ет. 2, офис 1 и е отворен в работни дни от 8:00 до 17:30 ч.

ВАЖНО ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИТЕ:
В момента е в ход кандидатстването за академичната 2024 - 2025 г., като може да участвате в класиране за ранен прием още на 19 март 2024 г. 
Не пропускайте възможността да осигурите своето място във Варненския свободен университет! Побързайте да се запознаете с разнообразието от специалности и да изберете тази, която отговаря на вашите интереси и амбиции.
Нашите опитни преподаватели са готови да ви вдъхновят и насърчат.
В университета ще получите практически умения, които ще ви помогнат да се справите успешно в професионалния свят. 
Очаква ви индивидуално отношение, международни студентски мобилности и различни програми за стаж и практика.
Очакваме Ви!