гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
Прием: +359 52 355 106

Мобилното приложение на МВнР "Пътувай информирано" бе представено пред студенти, преподаватели и служители на ВСУ "Черноризец Храбър"

15 Май 2024Новото мобилно приложение на Министерството на външните работи “Пътувай информирано” беше представено днес във
Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" от Таня Димитрова - директор на Ситуационния център на МВнР и Борислав Попов - експерт в Ситуационния център.
Мобилното приложение предоставя информация за необходимите документи и здравни изисквания при влизане в различни държави, осигурява възможност за бърз достъп до служителите на Ситуационния център в МВнР и до задграничните представителства на Република България по света.
“Пътувай информирано” е съвместимо със системите на „Android“ и „IOS“ и предоставя достъпна и безплатна информация за всички потребители. SOS-бутонът позволява всеки български гражданин, изпаднал в бедствена ситуация в чужбина да бъде бързо локализиран и да му бъде оказано съдействие своевременно.Можете да откриете мобилното приложение за "Android" и "IOS" на следните линкове:

https://play.google.com


https://apps.apple.com