гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
Прием: +359 52 355 106

Публична онлайн лекция на Директора на ТД на НАП във Варненския свободен университет

11 Юни 2024
Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" има удоволствието да покани студенти, преподаватели и експерти на публична онлайн лекция на Властиана Николова - директор на Териториалната дирекция на Националната агенция по приходите във Варна, на тема "Събиране на публични вземания".

Публичната лекция ще се проведе на 16 юни 2024 г. от 10.00 ч. в онлайн пространството на университета 
(meet.google.com/xfp-asqv-mpa).

Властиана Николова е магистър по специалност „Право“. Започва да работи в системата от април 2005 г., като последователно заема длъжностите младши, старши и главен публичен изпълнител в Агенцията за държавни вземания.
Властиана Николова има богат професионален опит в областта на обезпечаването и събирането на публични вземания и определени със закон частни държавни вземания. След вливането на АДВ в Национална агенция за приходи е главен публичен изпълнител в отдел „Принудително изпълнение“, дирекция „Събиране“, ТД на НАП Варна. Изпълнявала е длъжностите началник на отдел „Принудително изпълнение“ и началник на отдел „Входящ контрол и координация“ в дирекция „Събиране“, ТД на НАП Варна, както и директор на дирекция „Събиране“ в териториалната дирекция в морската ни столица. 
След спечелен конкурс от май 2022 заема длъжността териториален директор на ТД на НАП Варна.

По време на лекцията, Властиана Николова ще сподели своя опит и знания, натрупани през годините и ще обсъди актуални въпроси и предизвикателства в областта на събирането на публични вземания.

Очакваме Ви!