гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
Прием: +359 52 355 106

Майкъл Марвин - топ предприемач от САЩ и лектор в Магистърската програма по предприемачество, пред bTV

13 Юли 2019

Топ предприемачът от САЩ Майкъл Марвин e лектор в магистърската програма по предприемачество на Варненски свободен университет. Вижте разговорът му с репортера Десислава Кръстева в предаването "Тази събота и неделя" на bTV.

✔️ Магистърската програма по предприемачество пренесе в България най-добрите практики на лектори от Силициевата долина, както и богатия опит на световно известни предприемачи. Партньори на Варненския свободен университет са водещите американски и европейски университети и Българския център по предприемачество. Участниците в програмата вече стартират свои собствени бизнес проекти, вдъхновени от обучението във ВСУ „Черноризец Храбър“.

✔️ За първи път през учебна 2019 / 2020 г. факултетът „Международна икономика и администрация“ на Варненския свободен университет предлага прием след завършено средно образование в специалност „Предприемачество и бизнес“. Бакалавърската програма стъпва на устойчивите модели на магистърския курс „Предприемачество“.

Още за Магистърската програма "Предприемачество" вижте тук http://entr.vfu.bg/

Още за бакалавърската програма "Предприемачество и бизнес" вижте тук http://ksp.vfu.bg/bakalavar/#

Присъединете се и към Youtube-канала на ВСУ "Черноризец Храбър", където ще намерите успешните истории на стипендиантите и лекторите в магистърска програма "Предприемачество". https://www.youtube.com/user/VarnaFreeUniversity