гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84

Ръководството на ВСУ "Черноризец Храбър" поздрави днес средните училища - партньори

15 Септември 2020


Снимки: СУ "Гео Милев"Ръководството на ВСУ "Черноризец Храбър" поздрави днес средните училища - партньори на унивреситета, с началото на учебната година. От името на академичното ръководство приветствие поднесе проф. д-р Галина Шамонина - главен секретар на Варненския свободен университет. 
Проф. Шамонина пожела на учителите да бъдат здрави и търпеливи във възпитаването и изграждането на знания, ценности и характери. 
На зрелостниците, които в края на тази учебна година ще поемат по нов път, пожела вяра в себе си и упоритост в следването на мечтите си.

На прага сме на една необичайна учебна година, в която доброто партньорство ще е гаранция за успех. За да подпомогнем професионалната реализация на нашите студенти, те ще могат да се обучават едновременно в две специалности. Университетът стартира и пилотния проект  „Образование в партньорство“, в който значителна част от учебния процес се осъществява в партньорски фирми.
Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ доказа своята експертиза и професионализъм в подкрепа на иновациите в училищата в областта на STEM-практиките, на дигитализацията и на изследователските подходи. 

Нека новата учебна година бъде успешна и ползотворна!
На добър час, ученици и учители!