гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
Прием: +359 052 355 106Новини

Владимир Бронфенбренер пред в. Стандарт за новите заплахи в киберпространството

24/01/2022

Владимир Бронфенбренер - генерален секретар на Черноморската академия за сигурност към ВСУ "Черноризец Храбър" и водещ експерт по национална сигурност в Израел, разказа пред вестник "Стандарт" какви са новите заплахи в киберпространството. Той акцентира върху кибертормоза, упражняван върху децата и младите хора.

Виж повече

Проекти на възпитаници на Архитектурния факултет - в престижен каталог на ЕС за млади таланти

19/01/2022

За първи път проекти на студенти, завършили специалност „Архитектура“ на ВСУ „Черноризец Храбър“, участваха в престижното състезание на Европейския съюз за млади таланти в областта на архитектурата. Проектите на Олга Голант и Ачилия Руфат бяха публикувани в каталога към състезанието, който представя творбите на участници от целия свят.

Виж повече

Участници в "Клуб на криминалиста" създават Корпус на поемните лица

18/01/2022

Клубът на криминалиста, създаден по инициатива на студенти на ВСУ „Черноризец Храбър“, инициира създаването на Корпус на поемните лица. Клубът ще предостави на областните дирекции на МВР списък с желаещите да участват в провеждането на процесуално-следствени действия. Вижте новите обучения в областта на криминалистиката ►

Виж повече
Виж всички

 

За ВСУ "Черноризец Храбър"

Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" е най-големият частен университет в България. Той е утвърден академичен център, който съчетава обучението на български и чуждестранни студенти в  приоритетни за страната области и създава международно конвертируем и конкурентен научен и академичен продукт. ... (прочетете още)

 
Виртуална разходка:

       
 
 
 

Студентски практики
 
Виртуална разходка
 
наука за данните 
   
черноморска академия
 
черноморска академия
 

ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ


Виж какво предлага дистанционното обучение, какви са предимствата и как да се запишеш !