гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
Прием: +359 052 355 106Новини

Златен плакет „Черноризец Храбър“ получи Извънредният и Пълномощен Посланик на Руската федерация Елеонора Митрофанова

30/07/2021

Президентът на ВСУ „Черноризец Храбър“ доц. д-р Красимир Недялков връчи Златен плакет „Черноризец Храбър“ на Извънредния и Пълномощен посланик на Руската федерация Елеонора Митрофанова, по време на посещението й в университета, който през тази година отбелязва 30 години от създаването си.

Виж повече

ВСУ "Черноризец Храбър" приема кандидат-студенти с оценка от матурата по английски език в две от водещите специалности на университета

28/07/2021

Абитуриентите, издържали успешно Държавния зрелостен изпит по английски език могат да кандидатстват в университета с оценката от матурата във водещите специалности на ВСУ "Черноризец Храбър": "Международен бизнес на английски език" и "Информатика и компютърни науки".

Виж повече

Водещи преподаватели от Катедра "Изкуства" на ВСУ "Черноризец Храбър" бяха журито на Празника на народния обичай и автентичната носия

26/07/2021

За седма поредна година водещи преподаватели от Катедра "Изкуства" бяха част от журито на Празника на народния обичай и автентичната носия, който се проведе през уикенда в историческата местрост Костина до село Рибарица. Събитието провокира интереса и на студентите от специалност "Хореография"

Виж повече
Виж всички

 

ЗА ВСУ - Представяне

Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" е най-големият частен университет в България. Той е утвърден академичен център, който съчетава обучението на български и чуждестранни студенти в  приоритетни за страната области и създава международно конвертируем и конкурентен научен и академичен продукт. ... (прочетете още)

 
Виртуална разходка:

       
Свъременни виузализации
 
 

Студентски практики
 
Виртуална разходка
 
наука за данните 
   
черноморска академия
 
черноморска академия
 

ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ


Виж какво предлага дистанционното обучение, какви са предимствата и как да се запишеш !