гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
Новини

Впечатляващи обществени сгради за образование и здравеопазване представиха дипломанти на специалност “Архитектура” на ВСУ “Черноризец Храбър”

16/04/2021

С три пълни шестици приключи защитата на дипломните проекти на студентите от Випуск 2021 на специалност “Архитектура” във Варненския свободен университет “Черноризец Храбър”. Отличните оценки са за проект за Център за цифрови иновации, специализиран в областта на изкуствения интелект, за дентална клиника и за решение на жилищен комплекс. Вижте проектите на отличните студенти ►

Виж повече

Над 20 главни архитекти в Североизточна България са възпитаници на ВСУ „Черноризец Храбър“

15/04/2021

Повече от 20 са главните архитекти, възпитаници на Архитектурния факултет на ВСУ „Черноризец Храбър“, които работят в общинските администрации в Североизточна България. 18 алумни студенти от специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ са приети за пълноправни членове с проектантска правоспособност през последните две години. Данните бяха изнесени по време на подписването на рамков договор за сътрудничество между ВСУ „Черноризец Храбър“, КАБ – РК Варна и КИИП – РК Варна (ВИДЕО). Вижте още ►

Виж повече

23 април 2021 г. е крайният срок за кандидатстване за студентска мобилност по програма "Еразъм+"

15/04/2021

Информация, относно процедурите за кандидатстване и възможностите за мобилност, можете да откриете на уеб-страницата на програмата: erasmus.vfu.bg, секция „Студентска мобилност с цел обучение”. За допълнителна информация може да се свържете и с "Еразъм"-координатора на университета.

Виж повече
Виж всички

 

ЗА ВСУ - Представяне

Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" е най-големият частен университет в България. Той е утвърден академичен център, който съчетава обучението на български и чуждестранни студенти в  приоритетни за страната области и създава международно конвертируем и конкурентен научен и академичен продукт. ... (прочетете още)

 
Виртуална разходка:

     
 
Курс по Криминалистика
Курс по Криминалистика
МЕТОДИКА НА ПСИХОЛОГИЧНАТА ЕКСПЕРТИЗА
 
МЕТОДИКА НА ПОЧЕРКОВАТА И АВТОРОВЕДЧЕСКАТА ЕКСПЕРТИЗА
надзор на пазара
Arcive 2021 Online
 
МЕЖДУНАРОДНА ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦИЯ
ЗА МЛАДИ УЧЕНИ, СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ
МЕЖДУНАРОДНА ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦИЯ
ЗА МЛАДИ УЧЕНИ, СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ
 

Студентски практики
 
Виртуална разходка
 
наука за данните 
   
черноморска академия
 
черноморска академия
 

ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ


Виж какво предлага дистанционното обучение, какви са предимствата и как да се запишеш !