гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84
+359 052 355 106 | info@vfu.bg

 

ЗА ВСУ - Представяне

Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" е най-големият частен университет в България. Той е утвърден академичен център, който съчетава обучението на български и чуждестранни студенти в  приоритетни за страната области и създава международно конвертируем и конкурентен научен и академичен продукт. ... (прочетете още)

 
Виртуална разходка:

     
 
Виртуална разходка
 
 
наука за данните 
черноморска академия
 

Новини

Два студентски екипа участват в Международния архитектурен конкурс за нова сграда на Карин дом

17/01/2020

Два студентски екипа от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ се регистрираха за участие в Международния архитектурен конкурс за идеен проект на новата сграда на Карин дом. Студентите са от специалност „Архитектура“ - IV курс, от магистърската програма „Опазване на културното наследство“ и дипломанти. Двете групи се ръководят съответно от д-р арх. Жечка Илиева – декан на Архитектурния факултет и арх. Боряна Ножарова – преподавател в направление „Обществени сгради“.

Виж повече

Отиде си доц. д-р инж. Милена Кичекова

14/01/2020

С огромна мъка съобщаваме, че на 14 януари 2020 г., след кратко боледуване, ни напусна завинаги доц. д-р инж. МИЛЕНА КИЧЕКОВА - ръководител на катедра „Строителство на сгради и съоръжения“ на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“

Виж повече

142 ГОДИНИ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ - Руският център и Студентският съвет на Варненския свободен университет ОРГАНИЗИРАТ ЕКСПЕДИЦИЯ ДО ШИПКА на 2 и 3 март 2020 г.

20/12/2019

Каним за участие студенти, преподаватели и служители на университета.

Виж повече
Виж всички

Събития

Майсторски клас "Изкуството на комуникацията"

19 и 20 октомври 2019 г. - зала УСК 3.

Виж повече

КУЛИНАРНО ПЪТЕШЕСТВИЕ ПО СВЕТА

9 февруари 2019 г., събота, 13 часа Бар „Капитана“, хотелски комплекс „Темида

Виж повече

ЛЕКЦИОНЕН КУРС И МАЙСТОРСКИ КЛАС „МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ И СИГУРНОСТ“ ГОСТ ЛЕКТОР: ЧЛЕН-КОРЕСПОНДЕНТ НА РУСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ, ПРОФ. Д.П.Н. АЛЕКСЕЙ АНАТОЛИЕВИЧ ГРОМИКО

21 ноември – 23 ноември 2018 г

Виж повече
Виж всички

ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ


Виж какво предлага дистанционното обучение, какви са предимствата и как да се запишеш !