гр. Варна 9007, к.к. "Чайка", ул. "Янко Славчев" 84

Черноморска академия за сигурност е признат регионален лидер в областта на кибер- и национална сигурност

19 Декември 2019

Един от водещите центрове по киберсигурност -  Центърът за иновации и киберсигурност на университета "Ариел" в Израел, високо оцени дейноста на Черноморска академия за сигурност на Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" и я призна за регионален лидер в областта на кибер- и националната сигурност.

Това се казва в писмо от проф. Алберт Пинхасов - вицепрезидент и декан в университета "Ариел". 
Ето и пълния текст на писмото:

Университет Ариел – отдел за научни изследования и развитие
 
До:
Владимир Бронфенбренер, Генерален секретар на
Черноморска академия за сигурност,
Варненски свободен университет “Черноризец Храбър”
 
Уважаеми г-н Бронфенбренер,

 
От името на Центъра за иновации и киберсигурност на Университета Ариел, искам да благодаря на Вас и Вашите колеги за професионализма и топлото гостоприемство във Варна, по време на курса по киберсигурност.
Аз, заедно с колегите ми - д-р Моти Цвилинг и Ахиад Алтер, високо оценяваме дейността на Черноморска академия за сигурност. Визията на Академията за днешните потребности в областта на образованието по кибер- и национална сигурност прави Черноморска академия за сигурност регионален лидер в тази област.
Впечатлени сме от професионалното ниво на г-н Владимир Бронфенбренер и неговите усилия да повиши нивото на националната сигурност на Република България. Като един от водещите центрове за киберсигурност, се радваме за възможността да си сътрудничим с Черноморската академия за сигурност и да продължим  да учавстваме в този важен процес.
 
 
Искрено Ваш,
 
Проф. Алберт Пинхасов
Вицепрезидент и декан на "Изследвания и развитие"